Sušená ryba kranas žlutopásý solený 36g Zobrazit větší

Sušená ryba kranas žlutopásý uzený 36g

64

Nový produkt

Minimální trvanlivost do 5.10.2018

Více informací

11 ks

Skladem

Zakoupením tohoto produktu získáte až 4 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 4 věrnostních bodů , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 0 Kč.


49 Kč

Parametry

Hmotnost36g

Více informací

Jemné kousky rybího masa, solené s velmi příjemnou chutí.
Vynikající pochoutka k pivu a vínu, vysoký obsah bílkovin, nízký podíl tuků. Výrazná chuť i aroma.

Sušené ryby
Skvělá zpráva pro celiaky - všechny druhy našich sušených ryb patří mezi bezlepkové potraviny.

Sušené ryby – fish jerky jsou lahůdky, které mají podobné nutriční hodnoty jako sušené maso Beef Jerky.

Sušení ryb je tradiční metoda užívaná po staletí. Sušení potravin je nejstarší známá metoda konzervace, a takto upravené ryby vydrží i několik let. Ve vhodných klimatických podmínkách je tento způsob poměrně levný a efektivní. Ačkoliv se k sušení používají různé druhy ryb, daleko nejrozšířenější je treska obecná (Gadus morhua). Během sušení ryba pozbude až 80 % vody v ní obsažené, přičemž veškeré nutriční hodnoty si uchová, pouze jsou notně koncentrované. Je bohatá zejména na proteiny, vitamíny, železo a vápník.

Sušené ryby jsou prakticky bez tuku, nízkokalorické, navíc obsahují řadu vitamínů, minerálů a nenasycených Omega-3 mastných kyselin. Tyto delikatesy můžete, stejně jako sušené maso Beef Jerky, využít jako lahůdky při chvílích relaxace či hubnutí.

Kdo ochutná sušenou rybu, zcela jistě si tuto zajímavou lahůdku zamiluje!

Sušené ryby se výborně hodí jako delikatesy k pivu nebo vínu.

Složení: ryba - Kranas žlutopásý 97%, sůl, potravinářské barvivo - karamel (E150), kouř.

Nutriční hodnoty ve 100g produktu: 
proteiny 54,4g
uhlohydráty 9,87g
sůl 7,68g
tuky 5,24g
nasycené tuky 3,48g
cukr 1,11g

Energetická hodnota: 1288kj, 305kcal

Skladování: -18 až +25°C

Oblast rybolovu: Tichý oceán

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, přidali do košíku také: